BUTIFARRADA

Dimecres 10 de setembre en commemoració de la Diada Nacional de Catalunya la Secció local de Jerc Mataró com ja és habitual, ho celebrem amb el nostre sopar a dos quarts de nou del vespre a la Plaça Santa Anna a Mataró.

Més inf. www.jerc.cat/mataro

Quant a roky69

Albert Ponsa i Moreno, nascut a Mataró l’any 1985. Vaig estudiar secundària a l’IES Damià Campeny de Mataró on, durant el curs 2001/02, formava part de l’equip de delegats i participava activament en l’associació d’estudiants del centre. Al mateix temps era membre actiu d’una federació sindical, FAEM “Federació d’Associacions d’Estudiants de Mataró”, on era el Secretari d’Organització. En aquesta Federació vaig tenir el primer contacte amb l’assemblea d’ACCIÓ de Mataró, però va durar poques setmanes en actiu. Al 2003 dimiteixo de la FAEM per poder entrar a militar a JERC Mataró. A l’octubre del 2004 fins a fi de legislatura, (2008) entro a formar part del CMJ “Consell Municipal de Joventut” de l’Ajuntament de Mataró, en representació d’ERC Mataró i sóc membre fundador de l’ARMARI, sectorial de joves per l’alliberament sexual, des de l’acte inaugural el 3 de desembre de 2004. Al 2005 vaig finalitzar amb èxit els estudis de 2n de Batxillerat en la modalitat Artística, a l’IES Alexandre Satorras de Mataró, on he estat actiu en el consell escolar del centre i en l’equip de delegats. Des de l’octubre de 2005 fins al gener de 2006 vaig ser secretari d’organització en Funcions de JERC Mataró. Del gener del 2006 al gener del 2008, vaig ser secretari d’organització i finances de JERC Mataró. A l’abril de 2006 entro a formar part a la Comissió de participació assessora de l’Ajuntament de Mataró en matèria lingüística, representant de la Plataforma per la Llengua “col•lectiu l’Esbarzer” Al congrés del 2006 Federació Regional de les JERC Maresme i Barcelonès Nord, vaig sortir escollit Conseller Nacional pel Maresme, fins al congrès del 2008. Al 2007 finalitzo amb èxit els estudis superiors d’Integració Social a l’IES Maremar d’El Masnou. Al gener del 2008 vaig ser escollit Portaveu de la secció local de Jerc Mataró. Actualment estic cursant Educació Social a la URL.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: BUTIFARRADA

 1. Pep diu:

  Gràcies per esmenar-ho, anem per bon camí!

  Endavant les atxes!

 2. mar diu:

  Us deixo aquí el comentari que s’enviat via mail i blogs perquè la gent s’apunti a la campanya. Passa’l.

  El divendres després de les actuacions de C’S vam començar una petita campanya perquè aquest 11 de setembre les nostres cases virtuals ( blogs) també celebrin els 100 anys de l’Estelada. Aquí la teniu per si us hi voleu adherir. http://www.marroca.blogspot.com
  Salut

  Ens llegim!

 3. 流水线 diu:

  浙江飞驰流水线设备是一家专业制造工业流水线设备的厂家,提供高品质装配流水线以及完善的售后服务.

 4. Chat yap diu:

  Al mateix temps era membre actiu d’una federació sindical, FAEM “Federació d’Associacions d’Estudiants de Mataró”, on era el Secretari d’Organització

Els comentaris estan tancats.