X sortir de la crisis, VENEM el Vaticà

   Or, pedres precioses, corones, deixem-nos de floritures, l’únic estat que pot i hauria d’ajudar a la resta del món per tal per predicar amb el que diuen, es l’estat de Ciutat del vaticà, doncs si cal que es posi a la venta…

Podríem treure un bon grapat de milions.


Venem el vaticà!!

Quant a roky69

Albert Ponsa i Moreno, nascut a Mataró l’any 1985. Vaig estudiar secundària a l’IES Damià Campeny de Mataró on, durant el curs 2001/02, formava part de l’equip de delegats i participava activament en l’associació d’estudiants del centre. Al mateix temps era membre actiu d’una federació sindical, FAEM “Federació d’Associacions d’Estudiants de Mataró”, on era el Secretari d’Organització. En aquesta Federació vaig tenir el primer contacte amb l’assemblea d’ACCIÓ de Mataró, però va durar poques setmanes en actiu. Al 2003 dimiteixo de la FAEM per poder entrar a militar a JERC Mataró. A l’octubre del 2004 fins a fi de legislatura, (2008) entro a formar part del CMJ “Consell Municipal de Joventut” de l’Ajuntament de Mataró, en representació d’ERC Mataró i sóc membre fundador de l’ARMARI, sectorial de joves per l’alliberament sexual, des de l’acte inaugural el 3 de desembre de 2004. Al 2005 vaig finalitzar amb èxit els estudis de 2n de Batxillerat en la modalitat Artística, a l’IES Alexandre Satorras de Mataró, on he estat actiu en el consell escolar del centre i en l’equip de delegats. Des de l’octubre de 2005 fins al gener de 2006 vaig ser secretari d’organització en Funcions de JERC Mataró. Del gener del 2006 al gener del 2008, vaig ser secretari d’organització i finances de JERC Mataró. A l’abril de 2006 entro a formar part a la Comissió de participació assessora de l’Ajuntament de Mataró en matèria lingüística, representant de la Plataforma per la Llengua “col•lectiu l’Esbarzer” Al congrés del 2006 Federació Regional de les JERC Maresme i Barcelonès Nord, vaig sortir escollit Conseller Nacional pel Maresme, fins al congrès del 2008. Al 2007 finalitzo amb èxit els estudis superiors d’Integració Social a l’IES Maremar d’El Masnou. Al gener del 2008 vaig ser escollit Portaveu de la secció local de Jerc Mataró. Actualment estic cursant Educació Social a la URL.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: X sortir de la crisis, VENEM el Vaticà

  1. sincita diu:

    del blog al carrer, del carrer al blog
    http://www.sincita.com.ar

  2. 流水线 diu:

    天元工业流水线以丰富的经验和先进的计算机辅助设计生产线来满足客户的要求,设计出合理的流水线.

  3. llatinada i ens ho has volgut lligar amb tot aquesta infantada vomitada de les teves neuronetes? No m’ho pus creure que en sàpigues gaire de llatí!

Els comentaris estan tancats.