Bus Nit a Mataró

Al programa electoral de JERC Mataró, figura la creació d’ una o diverses linies de bus nit, per a la ciutat.

Entenem que l’ ajuntament havia de ser conscient de la necessitat dels joves de disposar d’un bus nit. La regidoria de mobilitat havia d’haver tingut en compte la creació d’ una linea de bus nocturn per a la ciutat, dins del plà d’ actualització de linies d’autobús que s’ ha dut a terme recentment.

No ha estat així, Mataró segueix sense linea de transport Nocturn.

El nostre objectiu és instar l’ajuntament a que repreconsideri la idea. No ens sembla lògic que ciutats similars en tamany i serveis com Badalona, en dispòsin i Mataró no.

Per tal de donar força a aquesta iniciativa hem iniciat una campanya pel Bus nit a Mataró. Si voleu fer.nos saber alguna opinió o idea, o podeu fer al nostre correu electronic; jerc.mataro@gmail.com.

Amb un major suport de la gent volem, instar l’ajuntament a inciar el projecte, i fer-lo adonar de la necessitat que tenim els joves de Mataró de disposar de servei de Bus noctun, sobretot conectat a les zones d’oci, que es troben a la perifèria.

Contem amb les vostres aportacions, i en breu seguierem informant de l’ estat de la situació.

                                                          http://www.fotolog.com/jerc_mataro

JERC Mataró. Equip de treball

Quant a roky69

Albert Ponsa i Moreno, nascut a Mataró l’any 1985. Vaig estudiar secundària a l’IES Damià Campeny de Mataró on, durant el curs 2001/02, formava part de l’equip de delegats i participava activament en l’associació d’estudiants del centre. Al mateix temps era membre actiu d’una federació sindical, FAEM “Federació d’Associacions d’Estudiants de Mataró”, on era el Secretari d’Organització. En aquesta Federació vaig tenir el primer contacte amb l’assemblea d’ACCIÓ de Mataró, però va durar poques setmanes en actiu. Al 2003 dimiteixo de la FAEM per poder entrar a militar a JERC Mataró. A l’octubre del 2004 fins a fi de legislatura, (2008) entro a formar part del CMJ “Consell Municipal de Joventut” de l’Ajuntament de Mataró, en representació d’ERC Mataró i sóc membre fundador de l’ARMARI, sectorial de joves per l’alliberament sexual, des de l’acte inaugural el 3 de desembre de 2004. Al 2005 vaig finalitzar amb èxit els estudis de 2n de Batxillerat en la modalitat Artística, a l’IES Alexandre Satorras de Mataró, on he estat actiu en el consell escolar del centre i en l’equip de delegats. Des de l’octubre de 2005 fins al gener de 2006 vaig ser secretari d’organització en Funcions de JERC Mataró. Del gener del 2006 al gener del 2008, vaig ser secretari d’organització i finances de JERC Mataró. A l’abril de 2006 entro a formar part a la Comissió de participació assessora de l’Ajuntament de Mataró en matèria lingüística, representant de la Plataforma per la Llengua “col•lectiu l’Esbarzer” Al congrés del 2006 Federació Regional de les JERC Maresme i Barcelonès Nord, vaig sortir escollit Conseller Nacional pel Maresme, fins al congrès del 2008. Al 2007 finalitzo amb èxit els estudis superiors d’Integració Social a l’IES Maremar d’El Masnou. Al gener del 2008 vaig ser escollit Portaveu de la secció local de Jerc Mataró. Actualment estic cursant Educació Social a la URL.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.