(JERC) COMUNICAT REFERENT A LA CONVOCATÒRIA DE LA FALANAGE ESPAÑOLA DE LAS JONS DEL 13 DE JUNY A ARENYS DE MUNT

Davant l’anunci per part de grupuscles feixistes de convocar una manifestació a Arenys de Munt el mateix dia que es celebra una consulta popular sobre l’autodeterminació de Catalunya i del fet que el departament d’Interior l’autoritzi, la JERC Mataró i la Regional del Maresme i el Barcelonès Nord manifestem el següent: 

– La nostra oposició a que s’autoritzi, per part de la Conselleria d’Interior, una concentració feixista que sens dubte coaccionarà a la ciutadania d’Arenys de Munt a l’hora d’exercir el seu lliure i democràtic dret de vot. 

– El nostre rebuig a l’actitud feixista, i per tant, antidemocràtica, del partit convocant, que pretén impedir que el nostre poble pugui decidir el seu futur.

 

 Així mateix, la JERC Mataró i la Regional del Maresme i el Barcelonès Nord no entenem que: 

  El Govern espanyol il·legalitzi partits independentistes i d’esquerres al País Basc i que, en canvi, faci els ulls grossos amb els que s’oposen sense embuts a la democràcia i donen suport al règim franquista, responsable del pitjor període de la nostra història recent, com és el cas de la FE-JONS. 

 S’autoritzin manifestacions d’aquest caire mentre es prohibeixen repetidament actes de l’Esquerra Abertzale emparant-se en motius que, en el cas d’aplicar-se en aquesta concentració feixista, també comportaria la seva prohibició. 

Conseqüentment, demanem explicacions al Conseller Saura per la seva actuació, que resta fora de qualsevol coherència i lògica democràtica, en permetre manifestar-se a un grup feixista el mateix dia que es fa un assaig crucial per a la democràcia i el futur del Poble de Catalunya amb la intenció declarada i evident de condicionar-ne els resultats. 

Per tant, les JERC, el jovent independentista de Mataró, del Maresme i Barcelonès Nord, animem Arenys de Munt, i sobretot al seu jovent, a participar d’una cita tan important. 

També animem a la resta del jovent de la comarca a donar suport a la població d’Arenys de Munt i, a mostrar pacíficament i sense caure en la provocació barata, el ferm rebuig al feixisme barroer que pretén negar els nostres drets com a poble.

 

JERC Mataró i Regional del Maresme i el Barcelonès Nord. 

Quant a roky69

Albert Ponsa i Moreno, nascut a Mataró l’any 1985. Vaig estudiar secundària a l’IES Damià Campeny de Mataró on, durant el curs 2001/02, formava part de l’equip de delegats i participava activament en l’associació d’estudiants del centre. Al mateix temps era membre actiu d’una federació sindical, FAEM “Federació d’Associacions d’Estudiants de Mataró”, on era el Secretari d’Organització. En aquesta Federació vaig tenir el primer contacte amb l’assemblea d’ACCIÓ de Mataró, però va durar poques setmanes en actiu. Al 2003 dimiteixo de la FAEM per poder entrar a militar a JERC Mataró. A l’octubre del 2004 fins a fi de legislatura, (2008) entro a formar part del CMJ “Consell Municipal de Joventut” de l’Ajuntament de Mataró, en representació d’ERC Mataró i sóc membre fundador de l’ARMARI, sectorial de joves per l’alliberament sexual, des de l’acte inaugural el 3 de desembre de 2004. Al 2005 vaig finalitzar amb èxit els estudis de 2n de Batxillerat en la modalitat Artística, a l’IES Alexandre Satorras de Mataró, on he estat actiu en el consell escolar del centre i en l’equip de delegats. Des de l’octubre de 2005 fins al gener de 2006 vaig ser secretari d’organització en Funcions de JERC Mataró. Del gener del 2006 al gener del 2008, vaig ser secretari d’organització i finances de JERC Mataró. A l’abril de 2006 entro a formar part a la Comissió de participació assessora de l’Ajuntament de Mataró en matèria lingüística, representant de la Plataforma per la Llengua “col•lectiu l’Esbarzer” Al congrés del 2006 Federació Regional de les JERC Maresme i Barcelonès Nord, vaig sortir escollit Conseller Nacional pel Maresme, fins al congrès del 2008. Al 2007 finalitzo amb èxit els estudis superiors d’Integració Social a l’IES Maremar d’El Masnou. Al gener del 2008 vaig ser escollit Portaveu de la secció local de Jerc Mataró. Actualment estic cursant Educació Social a la URL.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

22 comentaris a l'entrada: (JERC) COMUNICAT REFERENT A LA CONVOCATÒRIA DE LA FALANAGE ESPAÑOLA DE LAS JONS DEL 13 DE JUNY A ARENYS DE MUNT

 1. La «Esquerra» arremete contra FE de las JONS y defiende a ETA.

  Las juventudes de Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) han emitido un comunicado exigiendo la prohibición del acto convocado por Falange Española de las JONS en Arenys de Munt. Los cachorros del separatismo catalán aseguran no entender como se prohiben «partidos independentistas y de izquierdas» en el País Vasco y no a FE de las JONS, de la que dicen apoyó al Régimen franquista.
  El desconocimiento de la historia de la Falange que los más jóvenes del separatismo catalán demuestran así no puede sorprendernos. Si no saben que el Rafael Casanova al que homenajean cada 11 de septiembre luchaba en realidad por la libertad de toda España y no por la independencia de Cataluña, es mucho pedir que sepan que FE de las JONS desapareció en 1937 en virtud del «Decreto de Unificación».
  Tampoco nos sorprende la defensa de la «izquierda abertzale» que hace ERC. Las buenas relaciones entre ambos grupos, puesta de manifiesto con el pacto en 2004 para que ETA asesinase en cualquier lugar de España menos en Cataluña, es el propio de dos grupos vinculados a la actividad terrorista.
  La «izquierda independentista y de izquierdas en el País Vasco» de la que hablan las JERC es ETA. Los partidos ilegalizados de los que hablan lo fueron por formar parte del entramado criminal de ETA. Una ETA en la que se integraron algunos de los terroristas de Terra Lliure tras su disolución, mientras que el grueso de los integrantes de esa banda terrorista del independentismo catalán se unieron a ERC.
  Algunos de los dirigentes actuales de ERC fueron miembros de este grupo que cometió más de 100 atentados, matando a una persona e hiriendo a muchas más.
  Lo que si sorprende es el eco que razonamientos tan disparatados como este encuentran en los medios de comunicación. Comparar a HB, tapadera de una banda de criminales que ha cometido casi mil asesinatos, con FE de las JONS, partido legal que desarrolla sus actividades cumpliendo escrupulosamente con la ley, es una majadería desde el punto de vista intelectual y una vileza desde el punto de vista moral. Porque pretende minimizar la actividad criminal etarra y porque ofende la memoria de los falangistas asesinados por ETA.

 2. 生产线 diu:

  流水线,天元设计制造各种工业流水线.

 3. gd diu:

  good“http://fifaworld2010.co.uk/?p=3

 4. tre diu:

  thank you for longing “http://2010fifa.org.uk/?p=9

 5. nini diu:

  hope for you look“http://2010-southafrica.co.uk/?p=3

 6. men diu:

  share“http://2010-worldcup.org.uk/?p=3

 7. bbv diu:

  deal“`http://healthydietblog.org.uk/?p=3

 8. nn diu:

  like“`http://keepbodyfit.co.uk/?p=3

 9. qwe diu:

  –!logo“`http://keephealthybody.org.uk/?p=3

 10. mo diu:

  queech“`http://healthyeatinginfo.co.uk/?p=5

 11. El nostre Güzel Sözler – rebuig a l’actitud feixista, i per Aşk Sözleri – tant, antidemocràtica, del partit convocant, que pretén impedir que el nostre poble pugui decidir el Msn Sözleri – seu futur.

Els comentaris estan tancats.